AGENDA

maandag 12 april | 16:00 – 17:00

Partnersessie Congrestival Circulaire Economie

Het Duurzame Week Congrestival organiseren we traditiegetrouw op de eerste dag van het Duurzaam Weekend Utrecht (9 t/m 11 juli), ons jaarlijks duurzaamheidsfestival. Dit jaar staat het congrestival in het teken van de circulaire economie.

Circulaire economie Utrecht

Er zijn veel bestaande en nieuwe initiatieven op het gebied van circulariteit in en om de stad Utrecht. Bedrijven, start-ups, kennisinstituten en de gemeente ontdekken en ontwikkelen steeds meer circulaire toepassingen of zien circulariteit als de basis van hun productontwikkeling. Alleen weten veel professionals dit niet van elkaar. Met het congrestival willen we al deze partijen bij elkaar brengen en maken we de circulaire economie in Utrecht in één klap zichtbaar!

Denk mee over het programma

Maandag 12 april organiseren we een online sessie waarin je als (potentiële) partner van Duurzame Week kunt meedenken over de invulling van het congrestivalprogramma, rond het thema circulaire economie. We presenteren een voorlopig programma en horen graag jouw mening daarover. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar jouw (aanvullende) ideeën en suggesties.

Aanmelden:

Ben je (potentieel) partner van Duurzame Week en wil je meedenken over het congrestivalprogramma? Meld je dan hier aan voor de partnersessie. Ook als je er niet bij kunt zijn, maar wel graag een bijdrage wilt leveren, kun je dat aangeven in het formulier waarin je via de link terechtkomt. Wil je meer informatie over deze sessie? Mail naar Lotte, e-mailadres [email protected].

Prijs: € 0,00
Wanneer: maandag 12 april
Tijd: 16:00 – 17:00
Locatie: sessie via Zoom
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical