AGENDA

vrijdag 9 juli | 15:15-16:00

Pieter Pot maakt verpakkingsvrij de norm

DIT EVENEMENT IS GECANCELD!

Wegwerpverpakking? Daar heeft Pieter Pot geen boodschap aan. Deze online supermarkt heeft in een jaar tijd een half miljoen verpakkingen bespaard. Mede-oprichter Jouri Schoemaker neemt je mee in de tegenslagen en successen onderweg naar een verpakkingsvrije norm.

Lezing

Pieter Pot bezorgt sinds anderhalf jaar levensmiddelen bij 20.000 huishoudens in heel Nederland. Er staan ook nog 20.000 consumenten op de wachtlijst. De producten worden verpakkingsvrij – dat wil zeggen: niet in wegwerpverpakking – geleverd. Afval is er immers al genoeg. Verpakkingsvrij tot de norm maken, dat is de missie van Pieter Pot-oprichters Jouri Schoemaker en Martijn Bijmolt. Jouri vertelt je in zijn lezing alles over hun uitdagingen, successen en tegenslagen. Én over de combinatie van duurzame impact en bedrijfsgroei bij de verwezenlijking van die missie.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 15:15-16:00
Locatie: Theaterzaal Bibliotheek Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Pieter Pot

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical