AGENDA

Zaterdag 10 juli | 13:00 – 14:00

Plogging Utrecht, DW-editie

Op 10 juli organiseert Plogging Utrecht voor de Duurzame Week een prachtige run door Utrecht. Langs een route van ongeveer 4 km rennen we van het Griftpark naar Neude. Samen maken we Utrecht weer fris en afvalvrij op een sportieve manier! Ren je mee?

Plogging is een combinatie van jogging en ‘plocka upp’, wat Zweeds is voor ‘pakken’. Deze Zweedse trend van hardlopen en afval oppakken heeft nu ook in Utrecht voet aan de grond gekregen. Het Duurzaam Weekend Utrecht is hét moment om mee te doen!

Tijdens het evenement geven Jeroen en Sjoerd een korte voorlichting over Plogging Utrecht, inclusief een korte techniektraining. Daarna gaan we er in één of twee groepen op uit en maken we rennend ons stadsie weer schoon.

Wij zorgen  voor handschoenen en vuilniszakken; zelf hoef je alleen maar je hardloopoutfit aan te doen. De activiteit begint om 13:00 uur en duurt ongeveer een uur. Aan het einde van de run is er een weegmoment. Dan kijken we welk team en welke plogger het meeste afval heeft opgeruimd.

Over Plogging Utrecht

Plogging Utrecht organiseert twee keer per maand een run in een Utrechtse wijk. Het doel van Plogging Utrecht: sportief de stad afvalvrij maken en bewustzijn creëren bij de Utrechter. Meer weten? Of wil je dat Plogging Utrecht in jouw wijk langskomt? Volg Plogging Utrecht op Instagram, Facebook, LinkedIn of op www.ploggingutrecht.nl

Let op: De voertaal ligt aan de deelnemers. Iedereen is welkom, ongeacht de voertaal!

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 10 juli
Tijd: 13:00 – 14:00
Locatie: Griftpark 1, Blauwkapelseweg 30 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Plogging Utrecht
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical