AGENDA

zondag 21 juni | 16:00 – 17:00

Workshop: Slim je huis verduurzamen in 6 stappen

Hoe kun je zelf aan de slag met het verduurzamen van jouw huis? Hoeveel gaat dat kosten? Waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je er geen spijt van krijgt? Ad Kwak en Rento Hermanns geven antwoorden op al deze vragen en vertellen je hoe jij in 6 stappen naar een duurzaam huis kunt, zonder (of met veel minder) aardgas.

Ad Kwak is zelfstandig energieprestatieadviseur. Daarnaast is hij specialist in warmtefotografie bij Energie-U en weet hij alles van het verduurzamen van je woning. Hij maakt warmtefoto’s van woonhuizen en flats, voor huiseigenaren en VVE’s en gebruikt die warmtefoto als start voor het verduurzamingsproces van de woning. Het 6-stappenplan is door Ad ontworpen.
Rento Hermanns is de oprichter van RondomDom, een mobiel servicepunt Energiebesparing vanuit een elektrische bus. Hij geeft advies over energiebesparing en stimuleert het gebruik van milieuvriendelijke isolatiematerialen. Net als Ad is hij gecertificeerd EPW-adviseur en Rento weet alles, maar dan ook echt alles, van isoleren.

Ad en Rento zullen ongeveer een half uur presenteren en beantwoorden daarna graag vragen van deelnemers.

Deze workshop is te volgen via een live stream vanaf onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en de website

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: zondag 21 juni
Tijd: 16:00 – 17:00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Wonen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Energie U
Meer informatie:
Website Energie-U

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical