AGENDA

Dinsdag 17 maart | 19:00-22.00 uur

Eigenwijze Energiepioniers

Tijdens de Social Impact Nights brengt Jonge Honden impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be) waarbij wij ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Impact maken doen we allemaal; of je nou ondernemer, ambtenaar of medewerker bent, kom je met ons een verschil maken? Meld je aan voor de vijfde Social Impact Night die helemaal in het teken staat van Eigenwijze Energiepioniers!

Eigenwijze Energiepioniers

Klimaatverandering is niet alleen iets waar we ons druk over moeten maken in vergaderzalen en beleidsstukken. Steeds meer mensen en organisaties beseffen dat de tijd is aangebroken om ernaar te handelen. We gaan ‘van gas los’ en nieuwe energie wordt duurzaam, lokaal en collectief opgewekt.

Vanuit allerlei hoeken staan energiepioniers op. Eigenwijs als ze zijn, wachten deze koplopers niet op maatregelen vanuit de overheid. Veel liever nemen ze het heft in eigen hand, om zo snel mogelijk klaar te zijn voor de toekomst. Samen combineren zij klimaatvraagstukken, techniek en economie tot vernieuwende oplossingen. Een echte transitie dus, waarbij we drie bewegingen onderscheiden. Benieuwd welke drie dat zijn? Meld je dan nu aan en kom naar de Social Impact Night!

Aanmelden:

Aanmelden via de link

Prijs: gratis
Wanneer: Dinsdag 17 maart
Tijd: 19:00-22.00 uur
Locatie: Berlijnplein 524, Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Energietransitie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Jonge Honden
Meer informatie:
https://www.jongehonden.com/

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical