AGENDA

Zondag 28 juni | 20:00-21:00

Teun van de Keuken: Hoe overleef ik de supermarkt?

Teun van de Keuken is journalist, columnist en programmamaker en neemt je in deze sessie mee de supermarkt in. Hoe maak je de beste keuzes in de supermarkt? Hoe kun je van de gewaande paden afwijken? En hoe lees je marketingtaal op verpakkingen?

Al jaren is Teun één van de gezichten van de Keuringsdienst van Waarde (KRO) die inzicht probeert te geven in de wondere wereld achter ons voedsel. Teun schrijft ook wekelijkse columns voor de Volkskrant en in september 2015 verscheen zijn eerste boek Puur en Eerlijk. Een boek over ons streven om het goede te doen en over het falen om dat in de praktijk tot stand te brengen. En waarom we daar niet zo zwaar aan moeten tillen.

Zijn nieuwste boek verscheen in oktober 2018: De Supermarktsurvivalgids. Als een ware reisleider loodst Teun je door de jungle die de supermarkt is en geeft hij praktische tips om je niet te laten bedonderen. Tijdens deze lezing gaat hij in op deze gids en geeft hij uitleg over vragen als: waarom zijn eetrijpe avocado’s nooit eetrijp? Wat is plakvlees en zijn pitloze druiven echt pitloos?

 

Aanmelden:
Aanmelden niet nodig

Prijs:
Wanneer: Zondag 28 juni
Tijd: 20:00-21:00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Voeding
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Teun van de Keuken
Meer informatie: Website Teun van de Keuken
Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical