AGENDA

vrijdag 9 juli | 10:45-11:30

The Bin x Swapfiets. Join the circular ride!

Er was eens een berg van 10.000 afgeschreven fietsbanden. Benieuwd hoe die op het nippertje van de verbrandingsoven werden gered? The Bin kreeg het voor elkaar en vertelt je hoe. Samen met Swapfiets realiseerden zij een zero rubber waste stream. Bin there, done that.

Sessie

Marianne Vollebergh van The Bin ziet de waarde van afval. Met haar organisatie The Bin wil zij korte metten maken met onze wegwerpmaatschappij. The Bin bedenkt daarom creatieve concepten die afval omzetten in bruikbare producten. Die nieuwe producten inspireren vervolgens om de hele organisatie circulair te maken. Swapfiets vroeg hen: kunnen wij met onze enorme stapel fietsbanden naar een zero waste rubberstroom? Natuurlijk kan dat. En ook voor jouw bedrijfsafval zijn creatieve concepten te bedenken. Join the ride!

En die fietsbanden? Die leiden nu een tweede leven, in een verrassende andere hoedanigheid. Want samen kunnen we bergen (afval) verzetten.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 10:45-11:30
Locatie: Collegezaal van De Bibliotheek Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website The Bin

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical