AGENDA

Zaterdag 6 november | 15:00 – 17:00

Tombola op de Graafse Akker

Help de Graafse Akker met de aankoop van deze groene oase in Den Bosch Oost. Koop een lot voor de tombola en maak kans op leuke duurzame prijzen.

De Graafse Akker is een buurtakker van ruim 11.000 vierkante meter. De akker is een project van Stichting Transfarmers. Samen met buurtbewoners werken ze aan de ontwikkeling van deze groene oase in de stad. Met 150 actieve leden is de Graafse Akker uitgegroeid tot de sociale achtertuin van Den Bosch. Buurtbewoners zetten zich hier op allerlei manieren in, van kunstwerken maken tot helpen in de moestuin.

Stichting Transfarmers heeft de kans gekregen de akker aan te kopen en is hard bezig geld in te zamelen hiervoor. Zo is de toekomst van het terrein en daarmee ook de sociale waarde ervan verzekerd. Koop een lot voor de Tombola en steun de Graafse Akker bij de aankoop van deze groene oase in Den Bosch!

De Tombola vindt plaats tussen 15:00-17:00 uur, maar je kunt al eerder op de akker terecht voor gratis soep en een duurzame vossenjacht voor kinderen.

Foto: Droomstad Den Bosch

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 6 november
Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: Graafse Akker, Mgr van Roosmalenplein 19c
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Graafse Akker
Meer informatie:
Website Graafse Akker

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical