AGENDA

vrijdag 9 juli | 15:15-16:00

Vaarwel afval, hallo grondstof: op naar een restafvalvrije wereld

Waar de één waardeloos afval ziet, ziet een ander juist ongekende mogelijkheden. Geen idee wie er op jouw bedrijfsafval zit te wachten? Eén klik op de app van Seenons en je weet het. Op naar een restafvalvrije wereld!

Sessie

Het restafval van het ene bedrijf kan als als grondstof dienen voor het andere. Op de koffiedrap uit jouw espressobar bijvoorbeeld, verbouwt een kweker oesterzwammen. Jij je afval kwijt, de oesterzammenkweker zijn grondstof rijk. Dat is wat Joost Kamermans, co-founder van Seenons, je wil vertellen.

Om de transitie naar een circulaire economie waar te maken moet in 2022 het bedrijfsafval zijn gehalveerd en in 2030 ook het grondstofgebruik. Maar met het huidige afvalsysteem gaan we dat niet halen. Seenons brengt met technologie afvalleveranciers, circulair afvalverwerkers, transport en logistiekpartners bij elkaar. Alleen zo kunnen we van niche naar massa, en ons afval en grondstofgebruik verminderen.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 15:15-16:00
Locatie: Collegezaal Bibliotheek Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Seenons

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical