AGENDA

vrijdag 9 juli | 11:45-12:30

Van Dom tot steengoed

DIT EVENEMENT IS GECANCELD!

Van de traditionele bouw naar een circulaire toekomst. Een historisch icoon als de Domtoren kan daartussen een brug slaan. Brokkenmákers vertelt hoe wij de waardering voor ons erfgoed kunnen inzetten als aanjager van de circulaire economie.

Masterclass

Mirjam Schmull en Hylke Faber (beiden van Brokkenmákers) nemen je mee in de wereld van de Domtorenrestauratie, circulariteit, erfgoedwaarden en hergebruik van historisch bouwmateriaal. Ze vertellen over hun project ‘Van Dom tot steengoed’ en laten zien dat het circulair inzetten van historisch bouwmateriaal niet iets is van deze tijd, maar juist onderdeel van onze bouwtraditie. Daarnaast wordt inzichtelijk hoe we erfgoedwaarden kunnen inzetten bij een breed gedragen transitie naar de circulaire economie. Er is alle ruimte voor vragen en discussie.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 11:45-12:30
Locatie: DW-Festivalhart, De Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Brokkenmákers

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical