AGENDA

zondag 26 april | 16.30 – 18.00

Veerkracht voor aarde-beschermers

Resilience, oftewel veerkracht, staat voor het vermogen om ondanks uitdagingen, jouw kracht weer te voelen.
Tijdens deze online bijeenkomst willen we degenen die net als wij veel om de aarde geven uitnodigen om samen te komen. We delen ervaringen, verstillen en gaan op zoek naar wat ons inspireert en verwondert.

Al lange tijd wordt steeds duidelijker dat de aarde in crisis is; maar tekenen van transitie worden ook steeds zichtbaarder. De coronacrisis wordt ook wel gezien als een periode met enorme potentie voor transformatie.
Het onbekende van transitie en transformatie kan spannend zijn. Gevoelens van angst, verdriet en frustratie zijn heel normaal. Hieruit blijkt dat wij veel om de aarde geven. Maar ze helpen ons niet altijd.

Hoe kunnen we deze gevoelens transformeren naar inspiratie, veerkracht en creatie? Hoe kunnen we meer balans in ons leven creëren, zodat ook positiviteit, plezier en voldoening weer meer deel van ons leven worden?
In deze bijeenkomst word je uitgenodigd om je (weer) te verbinden met de aarde. We keren terug naar onszelf en we maken verbinding met de aarde, met al haar schoonheid en haar creatie- en levenskracht.

We inspireren je om jouw unieke plekje op aarde in te nemen, om helemaal in het moment en in verbinding met al het leven te zijn. Want daar begint heling van de aarde: hier en nu, bij ieder van ons.

Wil jij:

  • je weer (meer) onderdeel voelen van de aarde en al haar leven?
  • het wonder van het bestaan en de natuur in jezelf tot leven brengen?
  • aandacht geven aan inspiratie en creatie om bij te dragen aan het helen van de wereld (zonder angst, moedeloosheid of verdriet te ontkennen)?
  • bijdragen aan een mooiere wereld?
  • anderen ontmoeten die evenveel om de aarde geven als jij?

Dan ben je van harte welkom op deze online meeting op zondagmiddag 26 april.

Programma
16.25 uur Inloop
16.30 uur Start
18:00 uur Einde

Aanmelden:

Aanmelden via aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: zondag 26 april
Tijd: 16.30 – 18.00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Extinction Rebellion
Meer informatie:
Event pagina

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical