AGENDA

Zaterdag 6 november | 12:00 – 13:00

Vegetarische soep op de Graafse Akker

Geniet van een gratis soepje gemaakt met groenten van de Graafse Akker zelf. Loop daarna een rondje over de Akker en ontdek deze bijzondere oase van natuur in Den Bosch.

De activiteit vindt plaats op De Graafse Akker, een buurtakker van ruim 11.000 vierkante meter. De akker is een project van Stichting Transfarmers. Samen met buurtbewoners werken ze aan de ontwikkeling van deze groene oase in de stad. Met 150 actieve leden is De Graafse Akker uitgegroeid tot de sociale achtertuin van Den Bosch. Buurtbewoners zetten zich hier op allerlei manieren in, van kunstwerken maken tot helpen in de moestuin.

Stichting Transfarmers heeft de kans gekregen de akker aan te kopen en is hard bezig geld in te zamelen hiervoor. Zo is de toekomst van het terrein en daarmee ook de sociale waarde ervan verzekerd. De soep is gratis, maar de Graafse Akker waardeert een bijdrage aan de Crowdfunding enorm.

Je kunt tussen 12:00-13:00 uur terecht voor een soepje. Daarna vinden een toffe duurzame vossenjacht voor kinderen en een tombola plaats op de akker, dus blijf vooral wat langer!

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 6 november
Tijd: 12:00 – 13:00
Locatie: Graafse Akker, Mgr van Roosmalenplein 19c
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Voeding
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Graafse Akker
Meer informatie:
Website Graafse Akker

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical