AGENDA

dinsdag 14 april | 17:00 – 18:00

Webinar | belang van circulair koken

We hebben ons er allemaal weleens schuldig aan bevonden. Een restje pasta dat de prullenbak in gaat. Een open blikje tomatenpuree dat weken achterin de koelkast leeft. Een banaan die bruin en ongepeld de groenbak in verdwijnt. Of een krop sla dat slechts een paar blaadjes lichter weer wordt weggegooid. Jaarlijks wordt in Nederland per persoon 150 euro aan goed voedsel weggegooid. Naast dat dit niet goed is voor onze portemonnee, is het ook niet goed voor het milieu. Circl’s chef-kok Rudolf Brand geeft een webinar over zijn strijd tegen voedselverspilling. Hij deelt de principes van circulair koken en hoe dit concreet in zijn werk gaat. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan snel aan!

Bij Circl Restaurant is het hun missie om voedselverspilling tegen te gaan door de principes van circulair koken toe te passen. En dit zie je terug in allerlei aspecten. Zo werken ze bijvoorbeeld met groenten en fruit uit restpartijen, die anders weggegooid zouden worden. En passen ze duurzame kooktechnieken als wecken en fermenteren toe, om voedselverspilling tegen te gaan. Met zo min mogelijk energieverbruik en afvalproductie, creëert chef-kok Rudolf Brand de lekkerste gerechten.

Maar ook jij kan voedselverspilling tegen gaan door circulair te koken. Wil je weten hoe? In Circl’s aankomende webinar (online seminar) op 14 april om 17.00, neemt onze chef-kok Rudolf Brand je mee in zijn wereld van circulair koken. Meld je aan via de aanmeldknop op deze pagina. Je ontvangt daarna een bevestiging van aanmelding en op de dag zelf ontvang je een link naar de webinar.

Aanmelden:

Aanmelden via aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: dinsdag 14 april
Tijd: 17:00 – 18:00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Voeding
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Circl
Meer informatie:
Eventpagina

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical