AGENDA

Zaterdag 10 juli | Volgens openingstijden van deelnemende winkels en horeca

Winkel- en Horecaroute

De winkel- en horecaroute leidt je langs alle hotspots in het centrum van Utrecht. Ontdek nieuwe duurzame winkels, restaurants en cafés. Of laat je verrassen door wat je al kent. Een ‘groene’ keuze makkelijk gemaakt!

Het centrum van Utrecht barst van de duurzame initiatieven. Je moet ze soms alleen weten te vinden. De winkel- en horecaroute van het Duurzame Weekend leidt je langs tientallen duurzame hotspots. Met deze lange lijst met duurzame adresjes ontdek je nieuwe winkels. Zodat je tijdens en na het Duurzame Weekend weet waar je terecht kunt voor een duurzame keuze.

Op zaterdag en zondag kun je de route op eigen gelegenheid lopen of fietsen. Het maakt dus niet uit waar je begint en hoeveel winkels en restaurants je bezoekt. Daag jezelf uit en bezoek de plekken die je nog niet kent!

Ook de plekken waar je  al vaker bent geweest kunnen je verrassen. De keuze voor een ‘groen’ alternatief is vaak makkelijker dan je denkt. Veel winkels en horeca hebben een speciale aanbieding of korting voor de bezoekers van het Duurzame Weekend. Samen maken we verduurzamen makkelijk, leuk en lekker. 

Is het weekend te kort om alles te bezoeken? Bewaar de kaart dan voor later, de meeste hotspots hebben het hele jaar door een duurzaam aanbod. 

Over de deelnemende winkels en horeca

De winkels en restaurants op de route zijn stuk voor stuk bezig met duurzaamheid, hoe groots of hoe klein ook. Ze vertellen je er graag meer over. Vraag dus gerust waar de koffie vandaan komt, hoe de kleding gemaakt wordt of hoe de groenten worden verbouwd. Elke aankoop heeft een verhaal! Op deze pagina lees je meer over de deelnemende winkels en restaurants.

 

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 10 juli
Tijd: Volgens openingstijden van deelnemende winkels en horeca
Locatie: Centrum van Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical