AGENDA

Zondag 11 juli | 15:00 – 16:00

Workshop Duurzaam Koken

Voedselverspilling is een groot probleem. Gooi jij vaak eten weg? Weet je niet goed wat je met je restjes aan moet? Schrijf je dan in voor de workshop Duurzaam Koken! Met de tips en tricks sta je voortaan duurzamer en zelfstandiger in de keuken.

Saskia en Joost van Duurzaam Koken hebben een passie voor duurzaamheid en het voorkomen van verspilling. Tijdens de workshop leer je alles over koken met restjes. Hoe tover je de overgebleven groenten uit je koelkast om in een lekkere maaltijd?

Onder begeleiding van Saskia ga je zelf ook aan de slag. Aan het einde van de workshop heb je de mogelijkheid om alles lekker op te eten. 

Over Saskia Beertsen

Saskia Beertsen is een duurzame kok met een passie voor de eetbare natuur. Voedselverspilling gaat haar aan het hart. Ze heeft met haar bedrijf Met Sas manieren gevonden om die verspilling tegen te gaan.

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: €3,50
Wanneer: Zondag 11 juli
Tijd: 15:00 – 16:00
Locatie: Steede Hoge Woerd, Hoge woerdplein 1 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Voeding
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Duurzaam Koken
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical