AGENDA

Donderdag 25 juni | 16.30 -17.15

Workshop: Hoe zet je circulaire verdienmodellen in?

Money makes the world go round. Daar gelooft Copper8 niet in. Toch is de praktijk weerbarstiger, want een financiële prikkel blijkt vaak nodig om circulaire intenties te realiseren. Leer over de rol van circulaire verdienmodellen in het behalen van jouw circulaire droom.

Deze workshop neemt je mee in de kijk van Copper8 op de nieuwe economie. Dit transitiebureau gelooft niet in het volgen van de route naar de meeste financiële waarde; waarde moet immers in een veel breder perspectief worden gezien. 

In de dagelijkse praktijk zien zij echter dat circulaire intenties vaak niet gerealiseerd worden zonder een financiële prikkel. Immers, je kan een product nog zo circulair ontwerpen, maar als er geen prikkel is om deze te hergebruiken, dan kan deze net zo goed op de vuilnisbelt belanden.

In de workshop krijg je inzicht in de ervaringen van circulaire koplopers met circulaire verdienmodellen: zowel de barrières als de kansen. Daarna ga je zelf aan de slag. Welk verdienmodel past het beste bij jouw bedrijf?

Deze sessie is te volgen via Zoom.
Voorafgaand aan deze sessie vindt om 16:00 uur een presentatie plaats van circulaire koploper Ahrend.

Aanmelden:

Aanmelden via ‘Meld je aan’ button of klik hier!

Prijs: Gratis
Wanneer: Donderdag 25 juni
Tijd: 16.30 -17.15
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame week en Copper8
Meer informatie:
Website Copper8

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical