AGENDA

Zondag 11 juli | 14:00 – 15:30

Workshop Water & Food For Good 2

Het klimaat verandert: het is droger, heter en de regen is heftiger. Hoe kunnen we hier samen mee omgaan? Ontdek mogelijkheden tijdens de interactieve workshop én zie voorbeelden in de tuin bij Food for Good.

Bij stadstuin Food for Good is dit jaar een pilot gestart om te leren en te ontwikkelen op het gebied van klimaatadaptatie: Water 4 Good. In de interactieve workshop leer je meer over het project. Thema’s die aan bod komen zijn: regenwater opvangen, irrigatie, bodemverbetering, drainage en subsidieregeling. Je wordt uitgedaagd om samen met jouw buurt de eerste stappen te zetten en aan de slag te gaan.

De workshop duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Voor experts op het gebied van klimaatadaptatie is er voldoende gelegenheid om te sparren. De inhoudelijke workshop is wat technisch van aard en minder geschikt voor kinderen.

Ontdek na de workshop de locatie van Food for Good. Wandel over de tuin, stel je vragen aan vrijwilligers of pluk je eigen bloemen in de pluktuin. Er is ook genoeg te beleven voor kinderen.

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis. Er mag een vrijwillige bijdrage gedaan worden, dat geld is bestemd voor het project.
Wanneer: Zondag 11 juli
Tijd: 14:00 – 15:30
Locatie: Food For Good, Vreugdenhillaan 48 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Klimaatadaptatie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Food for Good
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical