Spring naar toolbar

AGENDA

zaterdag 12 september | 11:00 – 13:00

Zero Waste Wandeltours in heel Nederland

Zero Waste Nederland organiseert Zero Waste wandeltours en fietstours door heel het land, tijdens internationale Zero Waste Week: op zaterdag 12 september 2020. Wil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? Bij welke winkels je terecht kunt met je eigen bakjes en zakjes? Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan mee op pad!

Wat houdt een tour in?
– Een lokale host (of een duo) begeleidt een wandeltour langs Zero Waste locaties in de eigen woonplaats/buurt. De hosts bezoeken met de deelnemers de plekken die ze zelf kennen en fijn vinden. Zo krijg je als deelnemer de fijnste tips en inside information!
– We bezoeken 5 locaties per tour, met een divers aanbod, zoals bulk/drooggoed, vers aanbod/toko/groenten, lunchroom/koffiezaakje, bijvoorbeeld.
– De groepjes zijn klein zodat je al je persoonlijke vragen kunt stellen.
– Voor sommige tours wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. Voor dat bedrag staat er iets leuks voor je klaar bij een te bezoeken locatie, zoals een lekker kopje koffie.

De deelnemende locaties vind je op de site van Zero Waste Nederland. Er vinden tours plaats in o.a. Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Uden, Utrecht, Vinkeveen en Wageningen. Hoe je je opgeeft voor een specifieke tour en meer informatie over tijdstip en verzamelpunten, vind je ook op de site van Zero Waste Nederland.

Aanmelden:
Aanmeldprocedure verschilt per stad

Prijs: gratis (of kleine bijdrage)
Wanneer: zaterdag 12 september
Tijd: 11:00 – 13:00
Locatie: verschillende locaties
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Consumptie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Zero Waste Nederland
Meer informatie: Website Zero Waste Nederland
Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical