AGENDA

Zaterdag 10 juli | 12:00 – 17:00

Zwerfafval Vangen Met Je Hond

Zwerfafval opruimen met je hond is dé nieuwe rage. Het onderwerp krijgt nu extra aandacht dankzij de bruine labrador Joy, bekend van radio en televisie. Ze hoopt jou tijdens het Duurzame Weekend te inspireren. Maak een held van je hond!

Op 10 juli komt het rijdende Labra-torium van stichting Enjoycleaningup naar Utrecht. Aan boord zijn de labradors Joy en Bas die op zwerfvuil jagen.

Kom gratis langs bij het Labra-torium in de Jacobikerk. Daar zie je Joy en Bas in actie tijdens demonstraties. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zij kunnen met Bas naar zwerfafval speuren. En natuurlijk kun je met Joy op de foto!

Wil je zelf ook aan de slag? Haal dan op het festivalhart op de Neude een vuilniszak en knijper van Utrecht Schone Stad en ga lekker opruimen in de stad! De handschoenen mag je houden, want als je eenmaal begint met opruimen wil je dat vaker doen. Dan komen deze handschoenen goed van pas.

Over Enjoycleaningup

De labradors Joy en Bas van Enjoycleaningup zijn getraind in zoeken naar afval. Joy is bekend van radio en tv. Ze is een echte influencer met 70.000 volgers op Instagram. En wist je dat Enjoycleaningup tot de meest milieuvriendelijke non-profit cleaning organisation van Utrecht 2021 is uitgeroepen?

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 10 juli
Tijd: 12:00 – 17:00
Locatie: Jacobikerk, Sint Jacobsstraat 171 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week, Enjoycleaningup en Utrecht Schone Stad
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical