Genomineerd voor de Horeca award 2017:
Broei

Broei Utrecht heeft een volledig vegetarische kaart, en dat sprong ons natuurlijk direct in het oog (of moeten we zeggen ‘in de maag’). Daarnaast zijn ze bij Broei altijd op zoek naar manieren om zo onafhankelijk mogelijk hun gerechten te kunnen produceren. Dat wil zeggen, weinig tot geen tussenpersonen als het gaat om levering van producten, en natuurlijk ook zoveel mogelijk zelf produceren!

Zelf (16 uur lang!) gerezen zuurdesembrood bakken en ijs draaien zijn twee van de dingen die ze tegenwoordig in huis hebben. Het meel hiervoor halen ze bij de Limburgse Commandeursmolen, waar lokale granen nog tussen échte molenstenen worden gemalen! Broei is dus erg kritisch in de keuze voor leveranciers. Ze werken zoveel mogelijk samen met lokale en kleinschalige boeren en telers voor hun groenten en fruit (o.a. De Koningshof en De Moestuin). Ook hun dranken selecteren ze bewust bij lokale brouwerijen.

Wil je meer weten over Broei Utrecht? Kijk op www.broei-utrecht.com!

Bekijk alle genomineerden

Tickets zijn nu beschikbaar

Er is altijd wel iets te doen! Bekijk hier het hele programma van 2017

FREETIME
7 Oktober - 21:00
Muziek in de kas
Lees meer
STUFF
9 Oktober - 18:30
In My Fair Closet - UITVERKOCHT
Lees meer
HOME
13 Oktober - 13:30
Lezing In2Ecobuildings nul-op-de-meter
Lees meer
HOME
14 Oktober - 14:00
Workshop: Verklein je Klimaatimpact
Lees meer
FREETIME
11 Oktober - 22:00
Muziek in de kas
Lees meer
HOME
10 Oktober - 11:00
Mitros Rondleiding: Flat met Toekomst
Lees meer
WORK
14 Oktober - 09:00
Duurzame Week Business Challenge
Lees meer
HOME
8 Oktober - 12:00
Duurzame Ontdekbus bij Koppelsteede
Lees meer