UTRECHT 15 T/M 22 JUNI 2019

WORKSHOPS, MASTERCLASSES,

TENTOONSTELLINGEN & MEER

Dit was #DW18

#DW18 PROMO

Duurzame week 2019

Waarom?
Duurzame Week verbindt bezoekers, ondernemers en overheden om samen een groene samenleving en toekomst te creëren. Dit doen we onder andere tijdens #DW19.

Neem contact op

Wat?
Duurzame Week is het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland met meer dan 50 deelnemende partners, 150 evenementen en meer dan 5.000 bezoekers.
Registreer als een vrijwilliger
Hoe?
Op verschillende locaties rond de Neude in Utrecht kun je jezelf van 15 t/m 22 juni laten onderdompelen in alles wat te maken heeft met duurzaamheid. #Greenupyourlife

Bekijk het programma

BINNENKORT

ALVAST DE SFEER PROEVEN?

BEKIJK DE AFTERMOVIE

Laatste blogs

vakantie in eigen tuin

Tegelwippen thema augustus: op vakantie in je eigen tuin

In augustus hebben veel mensen vakantie dus welk thema is er dan toepasselijker dan het thema ‘Op vakantie in je tuin’? De een pakt de auto naar een vakantiebestemming. De ander wacht nog even om écht weg te gaan zonder Corona-restricties en geniet heerlijk in hun eigen tuin. We kijken deze maand even terug naar een aantal van de velen mensen die tegels hebben gewipt in hun tuin en deze zomer heerlijk kunnen genieten in hun nieuwe tuin. Bij elkaar wipten zij 61m2 aan tegels!

Lees verder »

De duurzame missie van modeontwerpster Joline Jolink

Modeontwerpster Joline Jolink heeft een unieke positie in Nederland. Met haar modelabel dat in 2006 is opgericht, beheerst ze namelijk de hele keten; van ontwerp tot direct contact met de consument. Samen met haar team werkt ze dagelijks aan tijdloze kledingcollecties voor vrouwen. Altijd met de hoogste zorg voor kwaliteit, mens, dier en milieu.

Lees verder »

BINNENKORT