DOE MEE MET DW
EN GREEN UP YOUR LIFE!

Sponsor

We kijken graag met onze partners hoe we zoveel mogelijk impact kunnen maken. Maak met ons Nederland nog duurzamer! Voor kleine – en non profit partijen zijn er gereduceerde tarieven.

Meer info

Vriend

Vind je Duurzame Week een fantastisch initiatief? Bezoek je al jaren ons festival? Of  kun je je goed vinden in onze missie? Steun dan onze stichting door Vriend te worden voor €100. 

Winkel of horeca

Utrechtse winkels en horeca met een duurzaam product of dienst kunnen meedoen met de winkel/ horecaroute en worden tijdens de week offline en online extra zichtbaar.

Meer info

Marktverkoper

Wilt u uw duurzame product of dienst verkopen? Huur dan een kraam op onze gezellige Neudemarkt die plaatsvindt op 15 en 16 juni. Er staat een gevarieerde selectie van aanbieders.

Meer info

Vrijwilliger

Wil je meedoen in een van de teams? We kunnen altijd hulp gebruiken bij de organisatie, communicatie en met praktische klussen. Maak deel uit van onze community!

Adverteren

Wil je als extern bedrijf ook meedoen? Bekijk onze advertentiekaart om te zien op welke kanalen we ruimte bieden, zodat jouw advertentie in het oog springt van duurzame bezoekers.

Meer info