Meedoen

Als sponsor, vrijwilliger,

op de markt of in het programma

Doe mee met DW en

Green Up Your Life!

Sponsor
We kijken graag met onze partners hoe we zoveel mogelijk impact kunnen maken. Maak met ons Nederland nog duurzamer! Voor kleine - en non profit partijen zijn er gereduceerde tarieven.
Meer info
Programmapartner
Heeft u een duurzaam idee, product of dienst dat Nederland helpt vergroenen? U kunt meedoen als programmapartner met een lezing, workshop, lancering, prijsuitreiking en meer.
Meer info
Winkel of horeca
Utrechtse winkels en horeca met een duurzaam product of dienst kunnen meedoen met de winkel/ horecaroute en worden tijdens de week offline en online extra zichtbaar.
Meer info

Marktverkoper
Wilt u uw duurzame product of dienst verkopen? Huur dan een kraam op onze gezellige Neudemarkt die plaatsvindt op 15 en 16 juni. Er staat een gevarieerde selectie van aanbieders.
Meer info
Vrijwilliger
Wil je meedoen in een van de teams? We kunnen altijd hulp gebruiken bij de organisatie, communicatie en met praktische klussen. Maak deel uit van onze community!
Meer info
Adverteren
Wil je als extern bedrijf ook meedoen? Bekijk onze advertentiekaart om te zien op welke kanalen we ruimte bieden, zodat jouw advertentie in het oog springt van duurzame bezoekers.
Meer info