OVER DUURZAME WEEK

SAMEN OP WEG NAAR
EEN DUURZAME TOEKOMST!

#DW19

De vierde editie van Duurzame Week, van 15 t/m 22 juni 2019, staat wederom in het teken van duurzaamheid. Een week lang kun je op verschillende locaties rondom de Neude in Utrecht je laten onderdompelen in alles wat met duurzaamheid en een duurzame toekomst te maken heeft.

Samen met onze partners organiseren we presentaties, lezingen, en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Een broedplaats voor inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en samenwerkingsverbanden. Maar Duurzame Week draait niet alleen om duurzaam zaken doen. Er is ook ruimte voor plezier, inspiratie en interactie. Denk aan food, drinks, muziek, workshops en entertainment.

ALVAST VAN DE SFEER PROEVEN?

BEKIJK DE #DW17 AFTERMOVIE

Een bijdrage leveren aan het festival?

Benieuwd naar vorig jaar? Bekijk het programma!

Ons team versterken? Meld je nu aan!

GESCHIEDENIS

Het concept DW is in 2015 bedacht door Margit Végh en Koen Kooper en leidde in oktober 2016 tot de eerste editie van DW. Dit jaar organiseren we het evenement voor het vierde jaar op rij. De week groeide in deelnemende partijen, evenementen en bezoekers. De ambities groeien verder. In 2019 staan we een week lang op verschillende locaties rondom de Neude.

Op deze locaties wordt duurzaamheid tastbaar: je komt hier voor je DW biertje, voor een interessante lezing, voor muziek of een pubquiz.

2016 2017 2018
Bezoekers
2.500+
3.500+
5.000
Bezoekers online
11.000+
21.300+
50.000

ANBI STATUS

Stichting Duurzame Week beschikt over een ANBI status.

Lees meer >

ONZE PARTNERS

GOLD SPONSORS

  

SILVER SPONSORS

   

SUPPORTING SPONSORS

 macleasy