Spring naar toolbar

Deelnemen Duurzaam Weekend Den Bosch

Je hebt een duurzaam product of dienst en wil dat onder de aandacht brengen bij het juiste publiek. Het Duurzaam Weekend (9, 10 en 11 oktober in Den Bosch) biedt hiervoor de uitgelezen gelegenheid.

Onze missie is om heel Nederland vrolijk te verduurzamen. Daarom organiseerden we in juni de Duurzame Week in Utrecht, en dit najaar een Duurzaam Weekend in Den Bosch. Er wordt een uitgebreid programma over duurzaamheid aangeboden, met het Werkwarenhuis als festivalhart en daarnaast op diverse locaties in de stad. Met onze lezingen, inspiratie- en kennissessies, workshops, een duurzame markt en nog veel meer groene activiteiten is het Duurzaam Weekend interessant voor zowel consumenten als professionals. 

Bijdragen aan festivalprogramma Duurzaam Weekend

Tijdens het programma van Duurzaam Weekend Den Bosch van  t/m 28 juni 2020 organiseren we met onze partners een breed programma vol lezingen, workshops, paneldiscussies, etc. Inspiratie, verbinding en activatie staan centraal. Het programma is altijd positief, interactief, biedt handelingsperspectief en zorgt ervoor dat duurzaamheid een feestje is!

Je kunt je aanmelden met een programmaonderdeel, vanaf een eigen locatie. Heb je geen eigen locatie in Den Bosch, neem dan contact op.

Ga naar het aanmeldformulier

Circulaire bouw en infra

Een belangrijk deel van het Duurzaam Weekend programma is het evenement ‘Ecosysteem voor circulariteit en dataontwikkeling‘ op vrijdag 9 oktober in de Mengfabriek. Dit evenement is gericht op professionals in duurzame bouw en infra, en heeft als doel een basis te leggen voor een nieuw ecosysteem waarbij alle stakeholders in de keten betrokken worden.  Naast een plenaire sessie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data en circulariteit vinden er deel- en inspiratiesessies plaats waarbij innovatie en ideevorming centraal staan. 

Voor dit evenement kunnen bedrijven zich aanmelden om een sessie te organiseren of op een andere manier een deel van het programma in te vullen. 

Aanmelden kan via dit formulier

Winkel, horecazaak of duurzaam bedrijf

Winkels, horecazaken en duurzame bedrijven in de binnenstad van Den Bosch kunnen deel uitmaken van de Duurzame bedrijven, winkel- en horecaroute. Heb je een duurzaam aanbod? Of wil jij laten zien hoe jouw bedrijf met duurzaamheid bezig is? Dan nemen we je graag op in de route zetten we jouw zaak op de kaart!

We stellen het op prijs als er voor bezoekers iets te beleven is. Te denken valt aan een productpresentatie/lancering, proeverij, workshop, expositie, etc. Deze activiteiten zullen we opnemen in het festivalprogramma op de website. Deze extra communicatie bieden we graag kosteloos aan.

Meld jouw duurzame zaak aan 

Kraam op de duurzame markt

Heb je een duurzaam product of dienst dat je graag onder de aandacht brengt? Een belangrijk deel van ons festivalhart is de markt, waar ons publiek zich laat informeren over het verduurzamen van hun leven. De markt vindt plaats op zaterdag 10 oktober in de Kaaihallen op de Tramkade. 

Klik hier om aan te melden