Deelnemen DW20

Je hebt een duurzaam product of dienst en wil dat onder de aandacht brengen bij het juiste publiek. Het Duurzame Week Festival (20 t/m 28 juni in Utrecht) biedt hiervoor de uitgelezen gelegenheid.

Onze missie is om heel Nederland vrolijk te verduurzamen. Daarom wordt van 20 t/m 28 juni Utrecht omgetoverd tot het duurzame epicentrum van Nederland. Meer dan 25.000 bezoekers zullen gaan genieten van het festival op en rond de Neude, waarbij een uitgebreid programma wordt aangeboden over duurzaamheid. Met onze lezingen, workshops, debatten, quizes, films, comedy, theater, etc. bieden wij een programma voor zowel de consument als professional. Altijd positief en interactief. Lees meer over Facts & Figures.

Bijdragen aan festivalprogramma 2020

Tijdens het programma van Duurzame Week Festival van 20 t/m 28 juni 2020 organiseren we met onze partners een breed programma vol lezingen, workshops, quizes, meet & greets, paneldiscussies, etc. Inspiratie, verbinding en activatie staan centraal. Het programma is altijd positief, interactief, biedt handelingsperspectief en zorgt ervoor dat duurzaamheid een feestje is!

Je kunt je nog aanmelden met een programmaonderdeel, vanaf een eigen locatie. Heb je geen eigen locatie in Utrecht, neem dan contact op.

Deadline aanmelden: 31 maart

Winkel of horecazaak

Winkels en horecazaken in de binnenstad van Utrecht kunnen weer meedoen met de winkel- en horecaroute. Heb je een duurzaam aanbod? Dan zetten we je graag op de kaart in de festivalkrant! 

We stellen het op prijs als er voor bezoekers iets te beleven is. Te denken valt aan een productpresentatie/lancering, proeverij, workshop, expositie, etc. Deze activiteiten zullen we opnemen in het festivalprogramma op de website en in de festivalkrant. Deze extra communicatie bieden we graag kosteloos aan.

Deadline aanmelden: 31 maart

Adverteren in festivalkrant

Het gehele festivalprogramma wordt in één keer bekendgemaakt in de Duurzame Week Festivalkrant. Deze wordt in een oplage van 10.000 stuks in openbare plekken en DW-festivallocaties in Utrecht wordt verspreid. Een moment waar duurzaamheidsliefhebbers en festivalbezoekers reikhalzend naar uitkijken. Daarnaast fungeert de festivalkrant als handige gids die ook tijdens het festival veelvuldig wordt geraadpleegd. Advertenties springen dus meermaals in het oog. Formaat: tabbloid.

Deadline aanleveren: 1 april 2020.

Kraam of foodtruck op de Neude

Heb je een duurzaam product of dienst dat je graag onder de aandacht brengt? Een belangrijk deel van ons festivalhart is de markt, waar ons publiek zich laat informeren over het verduurzamen van hun leven. Dit jaar is de markt elke dag onderdeel van het festivalhart en deze aan bij het programma dat op dat moment in de binnenstad gaande is. Een combinatie tussen meedoen aan het programma en de markt is uiteraard een optie. 

Ook foodtrucks en aanbieders van grote producten zijn van harte welkom!

Deadline aanmelden: 30 april. Vol=vol!