Praktische informatie Duurzaam Weekend Utrecht

Ons festivalhart op de Neude is het middelpunt van het festival. Het is eenvoudig te voet, met de fiets en met (openbaar) vervoer te bereiken. Denk aan het milieu en neem zoveel mogelijk de benenwagen of de fiets!

Voor de meest actuele informatie over wegwerkzaamheden kun je terecht op www.utrecht.nl/bereikbaar.

Bezoekadres
Neude
3512 AD Utrecht

Met het Openbaar Vervoer
De Neude ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station in Utrecht:

  • Loop in de stationshal naar uitgang Centrum, ga rechtdoor richting de taxistandplaats en ga de roltrappen af.
  • Sla rechtsaf richting Tivoli Vredenburg.
  • Steek de Catharijnesingel over en vervolg je weg ongeveer 7 minuten rechtdoor langs Tivoli-Vredenburg en de Oudegracht. Aan je rechterzijde bevindt zich de Neude.

Je kunt ook een stadsbus nemen vanaf het busstation aan de Jaarbeurszijde. Stap dan uit bij bushalte Neude. Voor meer reisinformatie kijk je op http://9292.nl/.

Met de auto
Vanwege de (wisselende) werkzaamheden in en rondom Utrecht verwijzen we je door naar de site van de Gemeente Utrecht voor de laatste up-to-date informatie. Daar vind je ook een routeplanner. Er zijn verschillende parkeergarages die op ongeveer 5-10 minuten lopen van de Neude liggen.

P+R
Als je makkelijk en zonder parkeerproblemen naar Utrecht wilt, parkeer je bij een van de P+R-locaties. Vanaf daar reis je snel, gemakkelijk én voordelig met de bus of de tram naar de binnenstad. Meer informatie over de P+R-locaties in en om Utrecht vind je op https://goedopweg.nl/pr