Praktische informatie

Duurzame Week vindt plaats van 20 t/m 28 oktober 2018. In het bruisende festivalhart de Kas op het Domplein ben je iedere dag welkom voor een dosis groene inspiratie en heerlijke horeca. Ook zijn er acties en activiteiten in iedere Utrechtse wijk. Op deze pagina vind je meer informatie over de locaties en voorzieningen.

Festivalhart de Kas op het Domplein

Kom langs bij de grote glazen kas op het Domplein. Loop binnen en ontdek groene innovaties, daag jezelf uit met the sustainability game en geniet van de horeca.

De gehele dag is er volop lekkers te verkrijgen in de Kas: van een kop (h)eerlijke koffie met gebak tot een uniek Duurzame Week biertje met een borrelplank vol lokale lekkernijen. Voor grotere trek kan je terecht bij de foodtrucks naast de Kas: The Dutch Weedburger (20 t/m 24 okt) en Rammenas (25 t/m 28 okt).

In de Kas vinden gedurende de Duurzame Week verschillende evenementen plaats. Zie de agenda voor een overzicht hiervan.

Openingstijden de Kas (20 t/m 28 okt 2018):

Zondag t/m donderdag: vanaf 10:00 – 23:00
Vrijdag en zaterdag: vanaf 10:00 – 01:00

Adres:

Domplein
3512 JC Utrecht

Bereikbaarheid:

Het festivalhart De Kas op het Domplein is het middelpunt van het festival en zowel te voet, met de fiets en (openbaar) vervoer eenvoudig te bereiken. Er is extra gelegenheid om je fiets te parkeren op het Domplein, speciaal voor de bezoekers van Duurzame Week Utrecht.

Gebruik de kaart om een route te plannen, of lees onder de kaart de opties van het openbaar vervoer.

Voor de meest actuele informatie omtrent wegwerkzaamheden kun je terecht op www.utrecht.nl/bereikbaar

Met het Openbaar Vervoer

Het Domplein ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het Centraal Station in Utrecht. Je kan ook kiezen om bus 2, Ringlijn Museumkwartier, te nemen vanaf het stadsbusstation en uit te stappen bij halte Domplein. Voor meer reisinformatie kijk op http://9292.nl of routeplanner.utrecht.nl

Overige festival locaties

De evenementen van Duurzame Week Utrecht vinden van 20 t/m 28 oktober plaatst op verschillende locaties door de gehele stad. Bovenaan de webpagina van het evenement dat jij wilt bezoeken staat de locatie vermeldt. Alle evenementen zijn gemakkelijk te vinden via deze agenda.

Tickets

Tickets zijn online per evenement te verkrijgen via de ticketshop op de webpagina van het evenement. Alle evenementpagina’s vindt je gemakkelijk via deze agenda. Betalen in de ticketshop kan via iDeal. Ondervind je problemen met de aanschaf van tickets? We helpen je graag! Neem contact op via info@duurzameweek.nl of met Clemens via 06-50489578.

Een greep uit het programma 2017

Er is altijd wel iets te doen! Bekijk hier het hele programma

FOOD
8 Oktober - 20:00
Waarom we eten wat we eten, met Ramon Beuk
Lees meer
WORK
10 Oktober - 10:00
Festival Duurzaamheid HU
Lees meer
FREETIME
10 Oktober - 20:00
Muziek in de Kas
Lees meer
FREETIME
14 Oktober - 14:00
Klimaatfestival
Lees meer
WORK
9 Oktober - 13:00
Lunchlezing: Duurzaamheid is Passé met Carolien Gadella
Lees meer
FREETIME
8 Oktober - 12:00
A Bloody Sunday Afternoon
Lees meer
WORK
9 Oktober - 14:30
Kick-off bijeenkomst: van verticaal naar horizontaal – hoe dan?
Lees meer
HOME
14 Oktober - 14:00
Workshop: Verklein je Klimaatimpact
Lees meer