Duurzame Week 2017 is voorbij. Bekijk alvast enkele terugblikken op Facebook!

Word partner

Van 7 t/m 14 oktober zijn wij een podium voor zoveel mogelijk duurzame initiatieven in Utrecht en omstreken. Dit houdt in de praktijk in:

  1. Zichtbaar in alle 266 Utrechtse buurten.
  2. Ten minste één activiteit in elk van de 10 wijken in Utrecht
  3. Samenwerking met meer dan 150 lokale ondernemers
  4. Via onze online kanalen bereiken we meer dan 100.000 mensen
  5. Meer dan 7500 bezoekers verspreid over tientallen evenementen
  6. 2500 deelnemers aan activiteiten

Hier ook een onderdeel van zijn? Bekijk hieronder onze partnermogelijkheden.

Zelf een programma of activiteit organiseren tijdens de duurzame week?
Je wordt dan automatisch Green Partner! Selecteer hieronder de optie “Green Partner” en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

WORD PARTNER

Onze partners

De Duurzame Week Utrecht is mede mogelijk gemaakt door al onze geweldige partners.
Hieronder zie je een willekeurige selectie. Klik hier om alle partners te zien

LocalWise

Naar de website

Period! Magazine

Naar de website

Utrechtse Euro

Naar de website

JAN verhuur

Naar de website

Social Impact Factory Utrecht

Naar de website

Vmarkt: Vegan supermarkt online

Naar de website

Kromkommer

Naar de website

Mogelijkheden partnerschap

Duurzame Week slaat graag de handen ineen. Samenwerking kan op verschillende manieren vorm krijgen. Hiervoor bieden wij 3 partnerships:

GREEN PARTNER

Als Green Partner plaatsen we je logo en naam op onze site. Via onze social media kanalen zetten we je in het zonnetje. Ook kom je natuurlijk op onze Duurzame Kaart.

WORD GREEN PARTNER

GOLD PARTNER

Als gold partner geven we je een extra zet door een interview af te nemen die gecombineerd met passende fotografie opgenomen wordt in een blogpost. In deze kas maken wij ruimte voor logo’s en flyers van partners.

WORD GOLD PARTNER

NAME PARTNER

Word Name Partner en verbind uw bedrijfsnaam aan het prominente festivalhart op Domplein. Profiteer van unieke profilering en bereik zowel consument als professional met uw duurzame boodschap.

WORD NAME PARTNER

DOE MEE MET DUURZAAM UTRECHT

De Duurzame Week gelooft in samenwerken met een win-win situatie. We gaan graag om tafel om onze gemeenschappelijk doelen te bespreken. Deze voordelen bieden we in ieder geval:

Voor alle partners

Van groene winkels tot innovatieve diensten en biologische horeca: Utrecht zit vol duurzame bedrijven. De Duurzame Week maakt al deze initiatieven zichtbaar op één kaart. Zo maken we een overzichtelijk netwerk voor inwoners en professionals.

De Duurzame Week Utrecht maakt op haar site ruimte voor logo’s van aangesloten initiatieven.

Via onze social media kanalen zetten we partners in het zonnetje. In samenwerking met onze online marketing specialisten kijken we welke uiting het beste aansluit bij je doelgroep.

Voor gold en naam partners

Het hart van de Duurzame Week is te vinden in het midden van de stad op het Domplein. In een mooi aangeklede plantenkas met horeca zullen de hele week activiteiten plaatsvinden rond het thema duurzaamheid. In deze kas maken wij ruimte voor logo’s en flyers van partners

We geven je online aanwezigheid een extra zet door een interview af te nemen die gecombineerd met passende fotografie opgenomen wordt in een blogpost. Deze blogpost verspreiden we via onze mediakanalen.

Met bijna 40 evenementen verspreid over 7 dagen is er genoeg te doen en voor ieder wat wils. We geven graag vrijkaarten voor een evenement naar keuze.

Voor naam partners

Verbind je naam aan een workshop of lunchlezing voor maximale exposure tijdens het event zelf en de daarbij behorende promotionele uitingen.

Bijna 100 vrijwilligers zullen een week lang in Duurzame Utrecht shirts met een partnernaam rondlopen.

Geïntresseerd in een partnerschap?

Via een makkelijk en snelle aanmelding ben je zo partner van Duurzame Week Utrecht. Na aanmelding wordt je zo snel mogelijk gebeld door ons om de aanmelding af te ronden.

WORD PARTNER

Duurzame Week Utrecht

Na een succesvol eerste jaar, vindt van 7 t/m 14 oktober 2017 de tweede Duurzame Week plaats. Een week lang staat Utrecht in het teken van ecologische duurzaamheid. Met een actief programma vol workshops, lezingen en amusement worden inwoners en bedrijven geïnspireerd om bewuste keuzes te maken.

Doelstellingen 2017

Na een succesvol eerste jaar, vindt van 7 t/m 14 oktober 2017 de tweede Duurzame Week plaats. Een week lang staat Utrecht in het teken van ecologische duurzaamheid.
Met een actief programma vol workshops, lezingen en amusement worden inwoners en bedrijven geïnspireerd om bewuste keuzes te maken.

Lees meer over ons